Accor și Construcții Erbașu au semnat un acord pentru deschiderea a două noi hoteluri în București și Oradea și prelungirea acordului de management pentru ibis Styles Bucharest Erbas

Accor și Construcții Erbașu au semnat un acord pentru deschiderea a două noi hoteluri în București și Oradea și prelungirea acordului de management pentru ibis Styles Bucharest Erbas

Știri

Cele două companii își vor uni forțele pentru deschiderea noului Novotel Living Bucharest Băneasa. Construcția a început în trimestrul al treilea din 2023, iar hotelul cu 150 de camere este programat să intre pe piață în iunie 2025. Cu Novotel Living, Accor aduce conceptul de ședere prelungită (extended stay) pe piața din București. Viitorul hotel va oferi diferite tipuri de camere cu chicinetă și un spațiu flexibil de lucru. Parterul va lua forma unui hub social, pentru masă, întâlniri și socializare. Alte facilități includ o zonă de luat masa disponibilă toată ziua, o sală tip „cinema”, un spațiu modular pentru întâlniri, o sală de fitness, o parcare mare și un spațiu verde exterior. Novotel Living Bucharest Băneasa este poziționat chiar vizavi de cea mai mare zonă comercială din București, Băneasa Shopping City.

Parteneriatul include, de asemenea, construcția și operarea unui ibis Styles cu 120 de camere în Oradea. Lucrările de construcție ale noului ibis Styles Oradea Erbas vor începe în primul trimestru al anului 2024, iar proprietatea urmează să își primească primii oaspeți în 2026.

Accor și Construcții Erbașu au convenit, de asemenea, asupra prelungirii contractului de management existent pentru ibis Styles Bucharest Erbas, situat în zona Aviației și deschis în 2018. Noul acord va fi în vigoare până în 2033.

„Extinderea parteneriatului nostru de succes cu Construcții Erbașu S.A. este o mărturie a angajamentului de nezdruncinat al Accor de a susține dezvoltarea hotelurilor din portofoliu și randamentul investitorilor locali și de a contribui la conceperea și livrarea unor proiecte de ospitalitate de excepție, care să corespundă nevoilor și așteptărilor călătorilor de astăzi și să aducă valoare și notorietate destinațiilor respective. Astăzi ne angajăm într-o nouă etapă a călătoriei noastre comune, sunt convins că proprietățile pe care le anunțăm vor deveni repere pentru zonele lor și vor aduce noi standarde de calitate și servicii în cadrul segmentelor lor”, a declarat Maria Drăgulin, Development Director – ENA Development Southeast Europe – Albania, Bosnia și Herțegovina, Croația, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Malta, Muntenegru, Serbia, Slovacia și Slovenia.

„Anunțul de astăzi marchează dezvoltarea portofoliului nostru în domeniul ospitalității și întărește promisiunea pe care am făcut-o în urmă cu cinci ani, când am lansat ibis Styles Bucharest Erbas. Să onorăm moștenirea primului nostru hotel și să ducem povestea acestuia mai departe. Grupul Accor a fost un partener de încredere pentru noi în acest demers și suntem bucuroși să ne extindem colaborarea. Cu ajutorul galeriei de branduri iconice ale Accor și cu canalele sale puternice de marketing și distribuție, aducem investițiile noastre în lumina reflectoarelor și le ancorăm pe harta călătorilor internaționali”, a declarat Cristian Erbașu, CEO al Construcții Erbașu S.A..

Cu o experiență de peste 33 de ani, Construcții Erbașu este una dintre cele mai mari companii de construcții din România, cu peste 1.000 de proiecte finalizate. Firma a realizat cu o cifră de afaceri de peste 205 milioane de euro în 2022

Despre Accor

Accor este un grup hotelier lider la nivel mondial care oferă experiențe în peste 110 țări, prin intermediul a 5.400 de proprietăți, 10 000 de restaurante și baruri, facilități de wellness sau spații de lucru flexibile. Grupul are unul dintre cele mai diverse ecosisteme de ospitalitate din industrie, ce cuprinde peste 40 de branduri hoteliere, de la categoria de lux la cea economică, precum și cea de lifestyle prin intermediul Ennismore.

 

Sursa: Economica.net