Anunțul făcut de Roxana Nemeș după aproape 3 ani de căsnicie. „Noi am luptat amândoi foarte mult”

Anunțul făcut de Roxana Nemeș după aproape 3 ani de căsnicie. „Noi am luptat amândoi foarte mult”

Știri

 

Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au căsătorit în 2021, după ce au format un cuplu mai mulți ani. Deși există o diferentă de vârstă de 11 ani între ei, aceștia s-au completat perfect și s-au înteles așa cum nu se așteptau. Roxana Nemeș, în vârstă de 34 de ani, i-a povestit lui Jorge despre chimia pe care a avut-o cu soțul ei, omul de afaceri Călin Hagima.

Artista Roxana Nemeș a povestit în podcastul „Vorba lui Jorge” despre cum a simțit că partenerul ei este bărbatul perfect pentru ea.

„În momentul în care l-am luat în brațe am simțit că el e bărbatul meu. Nu am simțit în viața mea chestia asta!”, i-a povestit artista lui Jorge.

„Te-ai așezat în spatele lui și l-ai luat în brațe?”, a întrebat-o prezentatorul TV. „A, păi, na, să nu cad! Eu în momentul ăla am zis, eu în mintea mea, am spus: “El e bărbatul meu!”.

Nu pot să-ți explic! Nu pot! Nu pot și ne-am căsătorit după ani de zile dar eu am simțit în toți anii ăștia, indiferent că au fost “in and out” și așa mai departe, am simțit că el e.

Noi am luptat amândoi foarte mult pentru familia asta pentru că, nu știu, oricine, orice îmi spunea, orice se întâmpla, eu știam clar, eu am simțit că el e!”, i-a mai povestit Roxana Nemeș lui Jorge, potrivit Click.

Atunci când a fost întrebată dacă ea și soțul ei au avut și un moment în care s-au despărțit, artista a mărturisit: „Am fost la un moment dat și despărțiți!”.

După ce s-a întors din Dominicană, de la Survivor All Stars, Roxana Nemeș petrece mult timp în compania soțului său de care îi era tare dor.

Roxana Nemeș își sărbătorește soțul în Italia

Roxana și Cătălin se află acum în Italia, acolo unde cântăreața își sărbătorește partenerul de viață și a ținut să îi transmită un mesaj aniversar.

„La mulți ani, iubirea mea! Așa fericit să-mi fii toată viața! Îți mulțumesc că exiști în viața mea! Te iubesc!”, a spus Roxana Nemeș în mediul online.

 

Preluare: Libertatea Read More