Arad. Pasagerii trenurilor de călători vor fi transbordați cu autocare, între Șag și Arad. Traficul feroviar este blocat la intrarea în municipiu, din cauza unor vagoane-cisternă sărite de pe șine.

Știri

 

UPDATE ora 15:25. CFR Infrastructură anunță că asigură transbordarea pasagerilor din 25 de trenuri, între Șag și Arad: Facem precizarea că măsura transbordării cu mijloace auto este necesară pentru asigurarea continuității traficului feroviar de călători și a fost stabilită de comun acord cu operatorii de transport feroviar de călători – CFR Călători, Regio Călători, Astra Trans Carpatic și InterRegional Călatori”, se arată într-un comunicat de presă.

Știrea în formă inițială. Departamentul pentru Situații de Urgență a transmis că patru vagoane-cisternă, încărcate cu motorină, au deraiat pe raza municipiului Arad (giratoriu din Subcetate spre Aradul Nou). Două dintre acestea s-au răsturnat pe o parte, iar dintr-unul curge motorină. Totuși, nu s-a produs incendiu.

În total, trenul este alcătuit din 26 de vagoane-cisternă. Serviciile de urgență iau măsuri de protecție a zonei. Traficul feroviar este blocat.

 

Sursa: Biziday