Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au ajuns din Dubai în Maldive. Cum a apărut pe plajă, în costum de baie, iubita omului de afaceri

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au ajuns din Dubai în Maldive. Cum a apărut pe plajă, în costum de baie, iubita omului de afaceri

Știri

 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își continuă vacanța departe de România, la mii de kilometri distanță. După ce s-au relaxat în Dubai, cei doi îndrăgostiți au ajuns în Maldive, într-un resort de lux.

După o perioadă lungă în care nu au mai călătorit deloc, Bianca Drăgușanu și iubitul ei, Gabi Bădălău, au părăsit România în urmă cu aproximativ o săptămână. Prima oprire au făcut-o în Dubai, acolo unde fosta prezentatoare deține un apartament pe care l-a scos la vânzare.

S-au relaxat, au făcut cumpărături, iar apoi s-au îndreptat către o nouă destinație, nu s-au întors în țară. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au ajuns în Maldive, la un resort de lux. Îndrăgostiții s-au cazat chiar pe plajă, acolo au propria lor căsuță, cu vedere la ocean și piscină.

Îmbrăcată într-un costum de baie albastru cu alb, din două piese, Bianca Drăgușanu s-a pozat pe plajă, dar le-a arătat și fanilor ei de pe Instagram imagini din vacanța în Maldive. „În mijlocul oceanului! Binecuvântată”, a scris ea în dreptul imaginii cu ea, în costum de baie.

Din Maldive, și Gabi Bădălău a postat câteva fotografii la secțiunea Instastory. A arătat cum se relaxează seara, la restaurant, alături de Bianca Drăgușanu.

Cât a plătit Gabi Bădălău pentru escapada în Dubai cu Bianca Drăgușanu

După ce omul de afaceri a scăpat de problemele legale cu care se confrunta, Gabi Bădălău și-a dus iubita în vacanță, în Dubai. Bianca Drăgușanu a evitat să arate că este în vacanță cu Gabi Bădălău, în timp ce acesta a filmat-o pe fosta prezentatoare TV în timp ce face sport, în sala de fitness a hotelului de lux.

Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a scăpat de controlul judiciar, iar acum se bucură din plin de vacanță alături de Bianca Drăgușanu. Gabi Bădălău nu s-a uitat deloc la bani atunci când a decis să își ducă partenera în Dubai.

A scos din buzunar aproximativ 3.000 de euro pentru biletele de avion, la business, iar hotelul în care s-au cazat a fost atent ales. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au cazat la un hotel de lux din Dubai, unde prețul pe noapte al unei camere este de peste 1.500 euro.

Ce spunea Bianca Drăgușanu despre căsătoria cu Gabi Bădălău: „Eu sunt genul de femeie care s-ar mărita”

Anul trecut, Bianca Drăgușanu a făcut o mărturisire neașteptată în legătură cu o posibilă căsătorie cu actualul partener, Gabi Bădălău. Omul de afaceri e acum un bărbat liber, după ce a divorțat de Claudia Pătrășcanu.

„Nu știu dacă mă mărit, am mai fost măritată. (…) Eu sunt genul de femeie care s-ar mărita. Momentan lucrurile sunt un pic complicate, având în vedere situația. (…) Nu zic nici nu, nici da, vedem ce o vrea Dumnezeu, cum s-or aranja energiile, Universul. Eu sunt omul care atrage cam ce își dorește.

Dacă o să mă vezi măritată, probabil o să fii printre primele persoane care vor ști că voi face acest pas! Am să zic că așa s-au aranjat astrele, așa a vrut Universul, Dumnezeu, să mă mărit din nou”, a mărturisit Bianca Drăgușanu la „Teo Show”.

 

Preluare: Libertatea Read More