Cât de afectată este fiica Oanei Roman de lipsa tatălui ei, Marius Elisei. Vedeta rupe tăcerea. „O neputință de a înțelege abandonul de părinte”

Cât de afectată este fiica Oanei Roman de lipsa tatălui ei, Marius Elisei. Vedeta rupe tăcerea. „O neputință de a înțelege abandonul de părinte”

Știri

 

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărtit în urmă cu un an, iar fiica lor, Isabela, a simțit lipsa tatălui, pe care l-a văzut destul de rar. Acum, vedeta a explicat pe contul de socializare despre cum o ajută pe fiica ei să treacă mai ușor peste această perioadă.

De când Oana Roman și Marius Elisei s-au despărtit, fiica lor, Isabela, petrece mai puțin timp cu tatăl ei.„Zilele trecute am avut o discuție cu Isa despre ură.

E mică, a trecut prin multe traume, îi e încă greu să se echilibreze emoțional și-mi vorbea despre ură care la ea e, de fapt, o frustrare, o neputință de a înțelege abandonul de părinte, dar și moartea, răutatea unora sau indiferența altora în raport cu ea. I-am explicat că ura este ceva ce te apasă pe tine, cel care o simți și nu afectează deloc persoana față de care simți acest sentiment”, a scris ea pe InstaStory.

„Zilele trecute am avut o discuție cu Isa despre ură. E mică, a trecut prin multe traume, îi e încă greu să se echilibreze emoțional și-mi vorbea despre ură care la ea e, de fapt, o frustrare, o neputință de a înțelege abandonul de părinte, dar și moartea, răutatea unora sau indiferența altora în raport cu ea.

I-am explicat că ura este ceva ce te apasă pe tine, cel care o simți și nu afectează deloc persoana față de care simți acest sentiment”, a scris ea pe InstaStory.

„I-am explicat că și mie mi-au greșit mulți, mi-au greșit grav, dar nu îi urăsc, pentru că nu vreau să mă împovărez cu asta. Îi ignor sau îi țin departe, mă rezum la un salut sau poate nici atât. Nu urăsc pe nimeni și asta îmi dă putere asupra mea și asupra lor.

Ura doar te împovărează, dar nu ajută la nimic. Încercați să nu urâți pe nimeni, oricât rău v-ar face. Ignoranța este cea mai eficientă armă. A ignora total pe cei care îți greșesc, a nu îi lua în seamă, a continua să trăiești imperturbabil este cea mai cumplită pedeapsă pentru ei”, a mai adăugat aceasta.

Oana Roman a fost acuzată că are datorii la o clinică

Oana Roman a fost acuzată că are datorii la o clinică. Vedeta a povestit în mediul online prin ce a trecut și a explicat că nu a fost nimic intenționat, ci doar a uitat din cauza momentelor grele prin care a trecut după moartea mamei sale.

„Dacă lucrați cu oamenii, cu public, cu clienți, cu pacienți, trebuie să aveți foarte mare grijă la cum vă exprimați și la ce transmiteți. Maniera în care vă adresați celor cu care interacționați poate face diferența dintre bine și rău, a mai avea clienți și pacienți și a nu mai avea.

Aveam de plătit două ședințe de terapie pe care nu le plătisem pentru că le făcusem online și… a murit mama… pur și simplu am uitat. Efectiv, am uitat. Că mi-au adus aminte că trebuie să plătesc, nu este o problemă. Problema este maniera în care au decis să îmi aducă aminte că trebuie să achit.”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman nu a fost deloc încântată de mesajul primit de la un reprezentant al clinicii medicale. Ea a făcut publică și conversația cu angajatul respectiv. „Ideea este așa: vorbim despre o clinică care tratează pacienți, care are psihiatri, psihologi.

Empatia, deci, este vitală. Mai mult decât atât, eu merg acolo de mult timp, deci doamnele cu siguranță, vă spun eu, că mă cunosc și mă știu foarte bine. Cu siguranță știau prin ce am trecut.

Mesajul pe care mi l-au trimis a sunat: «Încă nu am primit plata. Mulțumim». Măi, un pic de empatie? Că nu e ca și cum dispar fără să plătesc, e și greu să nu mă găsești pe mine în țara asta”, a povestit Oana Roman.

 

Preluare: Libertatea Read More