Ce spune Dan Bittman, despre posibilitatea candidaturii din partea AUR la Primăria Sectorului 1

Ce spune Dan Bittman, despre posibilitatea candidaturii din partea AUR la Primăria Sectorului 1

Știri

 

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, 61 de ani, nu a exclus o candidatură la Primăria Sector 1 și a precizat că „e ușor să câștig, dar e foarte greu să mă țin de promisiuni după aceea”, potrivit realitatea.net.

„Nu e problema de a câștiga niște alegeri, ci ce faci dacă le câștigi. Mulți au câștigat candidaturi fără experiență în administrația publică sau fără să aibă legătură cu așa ceva. Ce te faci dacă câștigi? E nevoie de anumite calități pentru a face politică. Mă flatează să știu că n-am trăit de pomană până acum, că lumea și-a dat seama că nu sunt hoț și că nu m-am îmbogățit peste noapte”, a spus Bittman duminică, 25 februarie.

El a adăugat că este flatat că numele său este inclus pe lista posibililor candidați ai AUR, „dar nu vreau sa le distrug încrederea în mine”.

„Eu nu mă bag, de obicei, în lucruri pe care nu le pot controla sau nu le cunosc. E ușor să câștig, dar e foarte greu să mă țin de promisiuni după aceea”, a mai spus el.

Precizările lui Bittman au venit în contextul în care preşedintele AUR, George Simion, a spus că solistul trupei Holograf va fi măsurat în sondajele de opinie ale formațiunii sale pentru o candidatură la Primăria Sector 1, în alegerile care vor avea loc în iunie.

Alegerile europarlamentare și cele pentru Primăria Sector 1 vor avea loc pe 9 iunie, potrivit calendarului anunțat de PNL și PSD. În acest moment, Clotilde Armand, edilul sectorului 1, este singurul politician care și-a anunțat candidatura. PNL și PSD încă nu au luat nicio decizie.

 

Sursa: Libertatea Read More