Compania de tehnologie 2Performant o numește pe Cristina Angelescu în poziția de Chief Operating Officer

Compania de tehnologie 2Performant o numește pe Cristina Angelescu în poziția de Chief Operating Officer

Știri

[[{“value”:”

Compania de tehnologie 2Performant anunță promovarea Cristinei Angelescu (30 ani) în rolul de Chief Operating Officer (COO), una dintre puținele femei cu funcții de management în domeniul tech din România.

Cristina Angelescu s-a alăturat companiei la vârsta de numai 26 de ani și în ultimii 4 ani a construit și condus echipa de Business Intelligence. Astfel, a ajutat la dezvoltarea companiei cu o viziune orientată spre data analytics.

Cristina Angelescu are studii formale și informale în economie și antreprenoriat, este pe punctul de a finaliza programul Executive MBA la Bucharest International School of Management (BISM), în colaborare cu Maastricht University.

Misiunea ei principală, pentru următoarea perioadă, este susținerea expansiunii internaționale a companiei prin campionatul global de e-commerce BusinessLeague.com, bazat pe gamification.

„Ca COO, mă voi concentra pe creșterea ecosistemului BusinessLeague.com și pe dezvoltarea unei abordări hibride care să combine analiza datelor cu obiectivele operaționale, pentru a susține expansiunea pe piețele regionale începând cu anul 2024. Experiența de până acum și parcursul meu din ultimii 4 ani în 2Performant îmi confirmă că echipele care lucrează bazat pe autonomie și cu accent pe performanță sunt cele care construiesc următorul nivel în business,” a punctat Cristina Angelescu despre planurile de viitor.

Cristina se alătură din noul rol echipei de management formate din Ana Opriță, Chief Technology Officer, Adriana Ionaș, Chief Financial Officer, și Alain Gavriluțiu, Creative Director.

2Performant este prima companie românească de tehnologie listată la BVB, piața AeRo.

“}]] 

Preluare: Economedia.ro Read More