„Cu ce e încărcat acest camion?” Postare a polițiștilor germani care n-au putut deschide remorca, să vadă ce e în ea, marfa ar fi căzut peste ei

„Cu ce e încărcat acest camion?” Postare a polițiștilor germani care n-au putut deschide remorca, să vadă ce e în ea, marfa ar fi căzut peste ei

Știri

 

Polițiștii de Autostradă din Schwaben Nord au oprit pentru control un camion în apropiere de Friedberg, miercuri, după ce au observat că prelata era împinsă în exterior de încărcătură. Au fotografiat TIR-ul și apoi au postat imaginea pe Facebook, întrebând: „Cu ce e încărcat acest camion?”.

Au urmat zeci de răspunsuri și în cele din urmă Polițiștii au dezvăluit ce transporta camionul, în condiții periculoase.

„Cu ce e încărcat acest camion? Scrieți ideile voastre în comentarii. Dacă priviți cu atenție, poate recunoașteți. Un mic pont, colegii noștri de la Autobahnpolizei nu au putut deschide zona de încărcare, pentru că altfel conținutul s-ar fi rostogolit peste ei”, e textul postării.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FpolizeiSWN%2Fposts%2Fpfbid0UGQ78E2Kj7VGsR1WJEQTrw3gkBzSFtbRFMasa8VDGayp3naq1ZkTPpbmBwL5pjcGl&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”692″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

Au urmat comentariile și părerile celor care au văzut fotografia. Unii au scris că sunt ouă, alții că sunt globulețe de crăciun, alții că sunt grenade. Câțiva au dat însă și răspunsul corect: cartofi. Erau încărcați pe paleți și pentru că nu au fost asigurați corespunzător, s-au mișcat în timpul transportului și au împins periculos în prelată.

Înainte de a-și continua călătoria, șoferul a trebuit să încarce corespunzător marfa și să o asigure. El și expeditorul vor fi amendați de Poliție.

 

Sursa: Libertatea