Dezvoltatorul Speedwell începe anul viitor prima fază din proiectul rezidențial de 94 de milioane de euro din Corbeanca

Dezvoltatorul Speedwell începe anul viitor prima fază din proiectul rezidențial de 94 de milioane de euro din Corbeanca

Știri

Lucrările de construcție la primele 50 de vile vor fi demarate anul viitor, iar investiția pentru acestea este de 21 de milioane de euro, a anunțat dezvoltatorul într-un comunicat de presă.

În total, proiectul va avea 209 locuințe, iar investiția este de 94 de milioane de euro. Ansamblul rezidențial va fi dezvoltat pe un teren de 14 hectare, cu acces direct și vizibilitate către lac.

Vilele vor avea patru și cinci camere, cu suprafețe utile cuprinse între 141 și 220 de mp, dar și grădini între 322 și 557 de mp. Instalarea de panouri fotovoltaice, pompe de căldură, reutilizarea apei pluviale, dar și alte măsuri similare, vor fi implementate pentru protejarea mediului înconjurător și limitarea impactului asupra mediului.

Speedewell a finalizat și are în dezvoltare peste 10 proiecte mari la nivel național, precum Record Park  din Cluj-Napoca, PALTIM și un proiect recent anunțat din Timișoara, Miro, The Ivy, Triama și Spaceplus din București. Tot în București, compania a lansat recent vânzările pentru, The Meadows, proiectul rezidențial premium, înconjurat de natură. Acesta este al doilea proiect pentru care compania va folosi inițiative și tehnologii moderne cu zero emisii nete de carbon pentru protejarea mediul înconjurător și a biodiversității.

Citește și Speedwell începe construcția primelor case din proiectul rezidențial Meadows din București, o investiție de 7 milioane de euro dintr-un total de 80 de milioane de euro

 

 

Sursa: Economica.net