Imagini cu apartamentul în care locuiesc Carmen Grebenișan și Alex Militaru. Deși a investit o avere, vedeta se mută din penthouse-ul din București

Imagini cu apartamentul în care locuiesc Carmen Grebenișan și Alex Militaru. Deși a investit o avere, vedeta se mută din penthouse-ul din București

Știri

 

Carmen Grebenișan și Alex Militaru locuiesc împreună într-un penthouse din București. În curând, vedeta va părăsi apartamentul, a anunțat că s-a despărțit de soțul ei.

În urmă cu patru ani de zile, Carmen Grebenișan și Alex Militaru și-au achiziționat un penthouse în Capitală. 250.000 de euro au cheltuit atunci pe apartamentul lor, care a fost decorat la sfaturile designerilor, după cererile lor.

„Casa a fost cumpărată. Am găsit-o dintr-o greșeală. Am avut noroc. A fost la un preț bun. E un apartament de tip penthouse. Este mai ieftin decât ar fi trebuit să fie”, declara la momentul respectiv Carmen Grebenișan la Antena Stars.

Cum arată apartamentul de 250.000 de euro al lui Carmen Grebenișan

Apartamentul are un living open space cu bucătăria, în timp ce în baie se află o cadă uriașă, neagră. Dormitorul este unul simplu, aranjat cu mult bun gust. Aici, în centru se află un pat matrimonial, precum și un televizor atașat de perete, scrie unica.ro.

Penthouse-ul are și o terasă foarte mare, unde cei doi au un jacuzzi, o zonă de relaxare cu canapele, un hamac, dar și o zonă de luat masa.„Am investit destul de mult. Nu am făcut un calcul total. Am avut un cont în care puneam banii de fiecare dată când îmi intrau mie banii eu îi puneam acolo. Pe toți, absolut toți, vă zic sincer, stăteam pe lună cu minimul necesar, voiam să investesc absolut tot. E o investiție comună. (…) Nu e o casă pe care să o vindem vreodată. (…)

Nu am fost fană, genu ăsta de fată ca să-mi cumpăr genți, pantofi, mereu am investit în ceva”, a mai spus Carmen Grebenișan, care se va muta din apartament în curând, căci s-a despărțit de soț.

„Spațiul e un duplex, cu zona de zi, dormitorul și dressingul la parter”

Fotograful Vlad Crețeanu a pozat apartamentul vedetei în urmă cu câțiva ani și atunci, pe site-ul lui, el a dezvăluit cum e compartimentat penthouse-ul. „Am fotografiat apartamentul lui Carmen Grebenișan și al lui Alex Militaru chiar înainte de Crăciun, așa că livingul era decorat de sărbătoare, ceea ce făcea amenajarea și mai specială.

Pentru că influencerița folosește spațiul și pentru campaniile pe care le desfășoară, obiectivul amenajării a fost acela de a obține un spațiu “instagramabil”. Spațiul e un duplex, cu zona de zi, dormitorul și dressingul la parter, și o terasă generoasă cu bucătărie la etaj. Interiorul e amenajat în stil industrial, obținut prin cromatica închisă, masculină, pereții cu aspect de beton nefinisat și elementele metalice”, a scris Vlad Crețeanu.

Penthouse-ul are două băi, iar ambele „folosesc finisaje naturale și invită jungla în interior”. „Baia cu duș walk-in și lavoare din piatră are o oglindă generoasă, cu formă atipică, înconjurată de plante și mușchi verde, iar baia cu cadă se distinge prin piesa freestanding neagră, pusă în valoare de ceramica în nuanțe deschise, naturale.

Peretele cu lavoarul freestanding negru e finisat cu pietre, ceea ce completează designul deosebit al spațiului. În dormitor, patul oranj reia textura canapelei din living, iar oglinda montată pe tăblia patului demontează simetria, devenită banală”, a mai povestit el.

Foto: Instagram, Vlad Crețeanu – Delta Studio

 

Preluare: Libertatea Read More