Imagini cu casa lui Vasilică Ceterașu. Familia artistului s-a mutat recent în vila impresionantă. „Mi-am pus un palmier să mă simt ca în Tenerife”

Imagini cu casa lui Vasilică Ceterașu. Familia artistului s-a mutat recent în vila impresionantă. „Mi-am pus un palmier să mă simt ca în Tenerife”

Știri

 

Vasilică Ceterașu a devenit cunoscut după ce a participat la Românii au talent, iar acum este unul dintre cei mai apreciati artiști, el cântând alături de soția lui și ea artistă de muzică populară. Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu s-au mutat anul trecut în casă nouă.

Familia Ceterașu s-a mărit în luna martie a anului trecut, când au venit pe lume gemenii interpreților de muzică populară. Amalia a adus pe lume o pereche de băieți, gemeni, care au primit numele Kevin Vasile si Thiago Ioan. Cei doi artiști doi mai au o fată, Selena, în vârstă de 2 ani.

Familia Ceterașu s-a mutat de curând într-o nouă locuință, mai încăpătoare. Vasilică Ceterașu le-a arătat fanilor, în cadrul emisiunii „La Măruță”, cum arată noua casă din Baia Mare, în care locuiesc.

„Fără să știu că o să am gemeni, de casă m-am apucat anul trecut, prin ianuarie. Și am făcut două case la fel. Ambele pe același proiect. Mai avem de lucru un pic. Încă nu am pus gazonul, că este frig acum. Mi-am pus un palmier să mă simt ca în Tenerife, e din plastic și nu trebuie să avem grijă de el. O să mai vină o fântână arteziană”, a declarat artistul la Pro TV, potrivit Unica.

Deasupra ușii de la intrare, este încrustat pe o porțiune dein sticlă, conturul unei viori, să se vadă că este casă de cântăreț. „Amalia a ales mobilierul. Eu m-am ocupat de construcție și de organizarea șantierului. Și am ales ușile. (…) Am vrut să fie peste tot mochetă, fiind vorba despre copii, gresia este rece… Și mi-a ieftin cu mochetă, eu am ieșit undeva la 1.500 de lei cu mocheta și montaj”, a explicat Vasilică în timp ce făcea turul casei.

Cum s-a schimbat viața lor după ce au devenit părinti

„Prima luna a fost puțin ciudată, noroc cu mama care s-a mutat la noi, mă ajută cu copiii pentru că altfel nu aș reuși. Ei se trezesc deodată, mănâncă deodată, dacă n-ar fi fost mama nu știu cum m-aș fi descurcat, e puțin greu. Vasilică se ocupă de Selena, că să nu simt cumva și lipsa mea Vasilică încearcă să facă pe mama și pe tată.

Dar stau mai mult cu băiețeii pentru că sunt micuți, trebuie ținuți în brațe, schimbați, alăptați, spălați, e un pic mai mult de lucru. Nu am destul lapte, le mai dau și lapte praf pentru că nu le ajunge amândurora. Thiago e foarte mâncăcios, Kevin mănâncă mai puțin, îi lasă mai mult frățiorului lui.

Au luat in greutate, chiar și Kevin care era mai micuț, acum are 3,200 kg, iar Thiago are 4,300 kg. Au luat in greutate foarte bine pentru prima luna. Acum au început și colicii, e o perioada un pic mai dificilă.” – a declarat Amalia Ceterașu, la scurt timp după naștere, pentru Star Popular, potrivit Unica.

 

Sursa: Libertatea Read More