Jurnalistul american Tucker Carlson: „Suntem aici pentru a-l intervieva pe președintele Rusiei. Aveți dreptul să știți tot despre un război în care sunteți implicați”

Jurnalistul american Tucker Carlson: „Suntem aici pentru a-l intervieva pe președintele Rusiei. Aveți dreptul să știți tot despre un război în care sunteți implicați”

Știri

 

Prezent deja la Moscova, Tucker Carlson, 54 de ani, fosta gazdă de la Foc News, a confirmat, într-o postare pe X, fostul Twitter, că-l va intervieva pe președintele rus Vladimir Putin, relatează CNBC.

Carlson este primul jurnalist occidental care îl va intervieva pe liderul rus de la invadarea Ucrainei, în urmă cu aproape doi ani.

„Suntem aici pentru a-l intervieva pe președintele Rusiei, Vladimir Putin”, a confirmat vedeta conservatoare, într-o înregistrare video postată pe X, fostul Twitter.

„Mulți americani habar nu au de ce Putin a invadat Ucraina sau care sunt obiectivele lui acum. Americanii au dreptul să știe tot despre un război în care sunt implicați și avem dreptul să le spunem despre asta”, a spus Carlson. în videoclipul postat pe X din Moscova.

„O facem în primul rând, pentru că este meseria noastră, facem jurnalism, datoria noastră este să informăm oamenii”, a mai spus Carlson.

Why I’m interviewing Vladimir Putin. pic.twitter.com/hqvXUZqvHX

— Tucker Carlson (@TuckerCarlson) February 6, 2024

Prezentatorul nu a precizat cu exactitate când va avea loc interviul cu Vladimir Putin și nici când va fi difuzat. „Vom face asta în scurt timp”, a spus el.

Interviul cu Putin va fi lansat pe X și pe startup-ul media TuckerCarlson.com.

De ce este Vladimir Putin un tip atât de rău? Nu este Saddam Hussein, nu este Adolf Hitler, nu este un pericol pentru Statele Unite.

Tucker Carslon, în 2017:

După invazia Ucrainei de către Rusia, Tucker a pus sub semnul întrebării ajutorul american pentru efortul de război.

„Zelenski nu are niciun interes în libertate și democrație. De fapt, el este mult mai aproape de Lenin decât de George Washington. El este un dictator. El este un autoritar periculos care a folosit o sută de miliarde de dolari americani pentru a construi un stat polițienesc cu partid unic în Ucraina”, declara Carlson, în 2022.

Zvonurile privind posibilitatea ca acest interviu să aibă loc au fost numeroase, inclusiv presa rusă de stat relatând în ultimele zile că Turker Carlson se află la Moscova.

Carlson a fost cel mai popular prezentator de la Fox News, post cunoscut pentru susținerea față de republicani, înainte de a fi concediat brusc, în luna aprilie a anului trecut.

După ce a fost dat afară, el a folosit rețeaua de socializare X pentru a-și difuza talkshow-ul de dreapta, intitulat „Tucker on X”.

Foto: Hepta

 

Sursa: Libertatea Read More