McDonald’s deschide la Drobeta Turnu Severin restaurantul cu numărul 100 în România

McDonald’s deschide la Drobeta Turnu Severin restaurantul cu numărul 100 în România

Știri

Investiția McDonald’s în noua unitate s-a ridicat la aproximativ 1,5 milioane de euro și prin aceasta compania își reafirmă angajamentul pentru practicile sustenabile. Alături de coșurile de colectare selectivă și cele două stații de încărcare electrică pentru vehicule, noul restaurant are integrate panouri fotovoltaice pe acoperiș, concepute să genereze energie pentru consumul propriu.

„Inaugurarea restaurantului 100 la Drobeta-Turnu Severin este un prilej de bucurie și mândrie pentru noi. Celebrăm zâmbetele și amintirile pe care le-am împărtășit cu clienții noștri la fiecare comandă. Noul McDonald’s® marchează un capitol semnificativ în evoluția noastră în România și reprezintă angajamentul nostru de a oferi experiențe plăcute clienților și oportunități de angajare comunităților din care facem parte. Ne întărim promisiunea de a crește alături de cei care ne calcă pragul în fiecare zi, continuând să investim în inovații și servicii care răspund nevoilor și așteptărilor acestora”, a declarat Melo Hili, Developmental Licensee pentru McDonald’s în România.

Designul oului restaurant este unul modern, suprafața acestuia fiind de aproximativ 400 metri pătrați, cu o capacitate de 98 de locuri în interior și 80 locuri pe terasă. Clienții au la dispoziție numeroase opțiuni pentru a se bucura de produsele preferate: în restaurant sau pe terasă, la pachet, prin serviciul de McDelivery, sau la linia de Drive-Thru. Spațiul dispune și de McCafé.

McDonald’s Drobeta-Turnu Severin este dotat cu inovații tehnologice de ultimă generație pentru pregătirea și servirea produselor. Printre acestea, se numără ecranele digitale de afișare a produselor, care se găsesc atât în restaurant, cât și la linia de drive, și kioskurile de comandă. Acestea permit personalizarea produselor și achitarea contactless, cu telefonul mobil sau cardul bancar, sau cash, la casa de marcat.

În plus, utilizatorii aplicației McDonald’s pot scana codul QR la fiecare comandă, adunând puncte de loialitate și beneficiind de oferte sau pot folosi funcția Mobile Order & Pay, pentru a comanda produsele preferate înainte să ajungă în restaurant. Noul McDonald’s dispune și de un spațiu dedicat pentru ridicarea comenzilor McDelivery, optimizând astfel fluxul de livrări.

Restaurantul este deschis zilnic, între 07:00 – 24:00 și non stop pe linia de drive. Cu prilejul acestei investiții au fost create 70 de locuri de muncă pe plan local.

Încă din 1995, când a fost deschis primul restaurant McDonald’s din România, compania a continuat să se dezvolte, devenind o prezență familiară în peste 30 de orașe și localități din țară, oferind, în prezent, peste 5.400 de joburi pentru români.

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. Compania deține 100 de restaurante în 30 de orașe, dintre care 53 restaurante cu McDrive și 57 de cafenele McCafé.

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 182 de restaurante, care oferă și servicii McDrive, McDelivery și McCafé, și are 10.000 de angajați. Peste 77 de milioane de clienți sunt serviți în fiecare an, pe cele șase piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 11 țări din Europa și Africa de Nord, implicat în diverse operațiuni din industria alimentară și a ospitalității, retail, imobiliare, transport, inginerie și tehnologie. Hili Ventures are o echipă de peste 11.000 de angajați și deține parteneriate cu Apple, iRiparo, Konecranes, McDonald’s, Microsoft, NCR, Six Senses și multe alte branduri internaționale.

 

 

Sursa: Economica.net