Mihaela Borcea a plecat în America. Cine o însoțește și cât timp va sta acolo: „Face parte din procesul meu de vindecare”

Mihaela Borcea a plecat în America. Cine o însoțește și cât timp va sta acolo: „Face parte din procesul meu de vindecare”

Știri

 

Mihaela Borcea a plecat în America pentru o perioadă. Fosta soție a lui Cristi Borcea a dezvăluit într-un interviu pentru unica.ro care e motivul pentru care a părăsit România.

În vârstă de 54 de ani, Mihaela Borcea a fost preocupată în ultimii ani de zile de cei trei copii pe care îi are din mariajul cu Cristi Borcea, de Melissa, Patrick și Angelo. Ea a gestionat până de curând și hotelul din Olimp, de la malul mării, al familiei, dar acum a venit vremea pentru o schimbare majoră.

Mihaela Borcea: „Această călătorie face parte din procesul meu de vindecare”

De curând, Mihaela Borcea a plecat în America, dar nu singură, e însoțită de Sorin Rap, iubitul ei. Timp de aproximativ două luni de zile va sta acolo, unde va face și anumite controale medicale. Totodată, vedeta a vrut să petreacă timp și cu Melissa, fata ei care studiază în America.

„Călătoria mea în America este legată si de problemele de sănătate pe care le întâmpin, dar și de petrecerea unui timp de calitate cu fiica mea, Melissa, care studiază aici. Prefer să păstrez detaliile suplimentare private, dar această călătorie face parte din procesul meu de vindecare”, a spus pentru unica.ro Mihaela Borcea, care și-a și lăudat partenerul. Sorin Rap e alături de ea și la bine, dar și la greu.

„Cea mai importantă calitate a lui Sorin este empatia sa. Este un ascultător atent și întotdeauna dispus să ofere sprijin necondiționat”, a spus Mihaela Borcea. În același interviu, ea nu a ezitat să vorbească despre Cristi Borcea, fostul soț cu care a rămas într-o relație bună după divorț.

Mihaela Borcea și iubitul

„Într-adevăr am fost căsătorită timp de 23 ani cu Cristi. Eram tineri, aveam 19 ani și un drum anevoios în care amândoi am venit cu tot ce puteam ca să ne facem un viitor. Menținerea unei relații sănătoase a implicat multă muncă, înțelegere și compromisuri acceptate reciproc. Am prioritizat comunicarea, respectul și împărtășirea responsabilităților în creșterea copiilor noștri”.

Ce studiază în America Melissa Borcea

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Mihaela Borcea a dezvăluit că singura fiică pe care o are cu Cristi Borcea nu mai locuiește în România de ceva vreme. Melissa este studentă la o facultate din Statele Unite.

„Melissa studiază marketingul în America. S-a adaptat bine la viața americană și ne consultăm reciproc atunci când avem nevoie de sfaturi. Relația ei este strânsă atât cu mine, cât și cu tatal ei”, a mărturisit Mihaela Borcea.

Recent, s-a spus că Melissa s-ar fi mutat în America, împreună cu Alina Vidican, cea de-a doua soție a lui Cristi Borcea. Alina trăiește peste Ocean, s-a și căsătorit acolo cu omul de afaceri Claude Senhoreti.

„Am fost binecuvântați să fim împreună, am fost sortiți și este o adevărată plăcere să îmi împart viața cu ea. Nu m-am gândit că mă voi mai căsători în viața asta, dar am întâlnit-o pe ea, era foarte pasionată de mașini, mai ales de curse, și am zis că nu pot să las să treacă o asemenea femeie”, a spus la Pro TV Claude Senhoreti, după nunta cu Alina Vidican, unde românca a primit cadou o mașină de peste 100.000 de dolari.

 

Preluare: Libertatea Read More