Momentul de la Românii au talent care a ridicat sala în picioare. Yevheniia, Olena și Anastasiia, mișcări grațioase pe scena de la Pro TV. „Verifică dacă mai respiră Andi”

Momentul de la Românii au talent care a ridicat sala în picioare. Yevheniia, Olena și Anastasiia, mișcări grațioase pe scena de la Pro TV. „Verifică dacă mai respiră Andi”

Știri

 

Yevheniia, Olena și Anastasiia au făcut senzație pe scena Românii au talent!, în editia din această seară. Fetele sunt cele trei membre ale grupului acrobatic “Beautiful”, un nume ales pentru a reflecta mișcările lor grațioase.

Grupul a fost format în 2015 de către lidera lor, Anastasiia Gavrilenko care, după o carieră sportivă de success, a avut un vis: să prezinte întregii lumi momente spectaculoase. Astfel a luat naștere “Beautiful” .

Memberele grupului își doresc să câștige competiția Românii au talent și să reprezinte Ucraina, o țară de oameni puternici și talentați care luptă în prezent pentru libertatea lor.

Dacă ar lua marele premiu, ele și-ar dori să folosească banii pentru a sprijini armata ucraineană. Acest gest ar fi o dovadă a angajamentului lor profund față de țara în care s-au născut.Povestea grupului “Beautiful” este o sursă de inspirație, arătând că talentul, pasiunea și dedicarea pot avea un impact semnificativ nu doar în lumea artei, ci și în societate în ansamblu.

Vezi AICI momentul grupului Beautiful

„Andra, verifică dacă Andi mai respiră”, i-a spus Mihai Bobonete artistei în timpul numărului executat de cele trei fete.„Trebuie să vă spun că au fost foarte puține momente la Românii au talent în care i-am văzut pe Pavel și pe Smiley foarte atenți la execuție”, a spus Bobonete la Pro TV. „E tare frumos să vezi trei femei frumoase care execută mișcările astea grele. S-a văzut tare frumos și s-a făcut liniște în sală”, a spus Dragoș Bucur.

 

Preluare: Libertatea Read More