O fată cu handicap din Vaslui a fost violată de tatăl ei, iar mama a încercat să-i găsească scuze soțului

O fată cu handicap din Vaslui a fost violată de tatăl ei, iar mama a încercat să-i găsească scuze soțului

Știri

 

Abuzurile au ieșit la iveală în urmă cu o lună, după ce fata în vârstă de 20 de ani, care învăța în clasa a IX-a la o școală specială din județul Vaslui, le-a povestit cadrelor didactice că tatăl ei a violat-o de mai multe ori, acasă, relatează Știrile ProTV.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost arestat, după ce profesorii au sunat la 112, iar polițiștii au început o anchetă. 

Cu toate că bărbatul i-a mărturisit ceea ce a făcut, mama victimei încearcă și acum să-i găsească scuze soțului ei.

„Mi-a spus, i-a fost frică să-mi zică pe loc atunci. A recunoscut și a spus: „Mă jur pe ce vrei că eu decât o singură dată, că m-a chemat ea să fac așa ceva””, a declarat mama fetei violate.

În vârstă de 20 de ani, fata încadrată în gradul II de handicap a fost până în urmă cu trei luni a fost în grija unor asistenți maternali.

Tânăra a solicitat să revină în casa părinților naturali, unde locuia în timpul weekend-ului, iar în celelalte zile ale săptămânii era cazată la internatul unei școli speciale.

„Cazul a fost închis, a încetat măsura în anul 2023, la cerere. Persoana în cauză a dorit să se întoarcă în familie”, a transmis, pentru Știrile ProTV, Romeo Crețu, purtător de cuvânt DGASPC Vaslui.

Poliția continuă ancheta în acest caz, iar dacă va fi găsit vinovat bărbatul riscă până la zece ani de închisoare.

 

Preluare: Libertatea Read More