O femeie de 49 de ani a fost violată, bătută şi ameninţată cu moartea de doi bărbaţi din Alba. Agresorii sunt recidivişti

O femeie de 49 de ani a fost violată, bătută şi ameninţată cu moartea de doi bărbaţi din Alba. Agresorii sunt recidivişti

Știri

 

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv de Judecătoria Sebeş, pentru 30 de zile, după ce au violat o femeie de 49 de ani, au ameninţat-o cu moartea şi au bătut-o, iar apoi nu au lăsat-o să plece din locuinţă, relatează News.ro.

Agresorii, un bărbat de 37 de ani şi altul de 48 de ani, ambii recidivişti, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, lovire sau alte violenţe, respectiv lipsire de libertate în mod ilegal.

“În noaptea de 24/25.03.2024, în intervalul orar 22:00 – 08:00, ambii inculpaţi, pe fondul consumului de alcool, prin constrângere fizică, respectiv prin lovirea cu pumnii în diferite zone ale corpului şi prin ameninţarea cu moartea a unei femei în vârstă de 49 de ani, respectiv prin folosirea a două cuţite cu care au ameninţat-o pe victimă, au întreţinut raporturi sexuale normale şi orale cu aceasta, la locuinţa unuia dintre inculpaţi de pe raza comunei Şpring, judeţul Alba, în urma cărora persoana vătămată a suferit leziuni corporale care necesită pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale”, au anunţat procurorii.

Ei au precizat că femeia nu a fost lăsată să plece din locuinţa respectivă.

“Totodată, cei doi au lipsit-o de libertate pe persoana vătămată în acest interval de timp, întrucât nu au lăsat-o să părăsească imobilul respectiv, deşi aceasta şi-a manifestat verbal această dorinţă în repetate rânduri, iar când a încercat să fugă pentru a scăpa de agresiunile acestora, a fost prinsă şi obligată să rămână în incinta imobilului”, au mai transmis anchetatorii.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind prezentaţi apoi Judecătoriei Sebeş care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

 

Preluare: Libertatea Read More