Peste 1.8 milioane de puncte au fost transformate în sute de produse

Peste 1.8 milioane de puncte au fost transformate în sute de produse

Știri

 

Iată că programul nostru de răsplătire a cititorilor a împlinit șapte luni de zile. În acest interval, peste 200 de cititori au transformat peste 1.milioane de puncte în sute de produse. 

Libertatea.ro este singura publicație din România care își răsplătește cititorii pentru acțiunile pe care aceștia le fac în site. Fie că citiți un articol, fie că susțineți printr-o donație jurnalismul practicat de Libertatea, puteți primi puncte pentru acțiunile dvs. din site, iar aceste puncte pot fi transformate în produse. 

De ce să am un cont GRATUIT pe Libertatea?

Pentru a putea începe să adunați puncte, trebuie să aveți un cont GRATUIT pe Libertatea. Dacă nu aveți deja un cont, aici vă puteți crea unul. 

Pe lângă șansa de a aduna puncte, un cont pe Libertatea vă dă dreptul de a participa la concursul “Câștigă cu Întrebarea Zilei”, de asemena, în curând veți putea să participați la jocul de rebus “Cuvinte Încrucișate”. 

Aici puteți afla mai multe beneficii ale contului de pe Libertatea. 

Modificări la acest mecanism

Pentru a păstra zona de comentarii relevantă, am decis ca de anul acesta să nu mai acordăm puncte pentru comentariile lăsate. Restul elementelor rămân neschimbate. Aici pot fi aflate mai multe detalii. 

Produse noi în Game Center

Pentru anul 2024 vor fi disponibile 394 de produse ce pot fi luate cu punctele acumulate prin acțiunile din site. De la navigații auto, sisteme audio, până la combine frigorifice sau baterii externe. 

Echipa Libertatea vă urează mult succes! 

 

Sursa: Libertatea Read More