Răzvan și Irina Fodor, vacanța în Laponia. Adela și Radu Vâlcan îi vor însoți. Cum au lut această decizie. „A pândit momentul”

Răzvan și Irina Fodor, vacanța în Laponia. Adela și Radu Vâlcan îi vor însoți. Cum au lut această decizie. „A pândit momentul”

Știri

 

Adela Popescu, Radu Vâlcan, Răzvan și Irina Fodor sunt foarte buni prieteni și nu rare au fost perioadele în care au petrecut vacanțele împreună. De data asta, la începutul lunii decembrie, cei patru se pegătesc de cea mai mare aventură. Irina Fodor a explicat totul pe contul de socializare.

„Prietenia adevărată e atunci când îi trimiți un mesaj subtil prietenei tale, și ea știe ce are de făcut, fără prea multe explicații. Să vă zic cum am procedat.

A scris Adela Popescu pe Facebook (sau pe Insta, nici eu nu mai știu) că pleacă la Moșu’, în Laponia. I-am lăsat și eu un mesaj timid la postare, că mvaai, ce frumos, ce mi-ar plăcea și mie…înțelegeți voi.

Ce credeți că a făcut? A pândit momentul, o întâlnire comună, și s-a apucat de făcut psihologie inversă, laterală și cu spatele, cu mare atenție în oglinda retrovizoare, unde nu-l scăpa din priviri pe Fodor. Asta în timp ce îmi povestea mie ce frumusețe îi așteaptă pe tărâmuri înzăpezite, cu săniuțe trase de husky, unde renii zburdă liniștiți sub aurora boreală, iar Moș Crăciun stă la povești cu tine.

Eu mă tot înduioșam și mă tot miram, în timpul ăsta. Capcana a făcut clanc! și l-a prins nemilos pe Fodor. Pe scurt, mergem și noi în Laponia!”, a scris Irina Fodor pe rețelele sale de socializare.

Răzvan Fodor le-a povestit urmăritorilor săi din mediul online despre complotul dintre soția și prietenii săi, Radu Vâlcan și Adela Popescu.

„Cine spune că anturajul nu te strică, nu are prieteni ca ai mei. Deci se întâlnesc Irina și Adela. Adela Popescu, fratele meu. Ce credeți că i-a povestit ea soției mele? Despre vacanța lor în Laponia: cum se duc acasă la Moș Crăciun, cum de abia așteaptă să le scârțâie zăpada sub ghete, cum s-ar putea să vadă Aurora Boreală și alte lucruri minunate la care Irina făcea ochii atât de mari încât, la sfârșitul discuției, arătau ca două farfurii.

Păi tu te apuci să îi spui așa ceva femeii ăsteia, care ar fi în stare să pună un Moș luminos, cu sanie și reni, la intrarea în Popești încă din luna iulie? Care ar putea, cu nonșalanță, să împodobească bradul în fiecare zi a lui decembrie cu alte decorațiuni? Care e șefa autoproclamată a sărbătorilor de iarnă și a magiei celei mai magice? E, na, că i-a zis!

Așa că, unde credeți că suntem la începutul lui decembrie? Exact, în Laponia!I-am zis că e drumul complicat, că zborul e lung, că avem escale. Ea mi-a zis că zburăm cu charter, și facem doar 4 ore.

Am adăugat că asta e o vacanță care se pregătește temeinic, se culeg informații, afli ce e mai important de vizitat/văzut, să nu ajungi acolo ca o gâscă.”, a fost mesajul transmis de Răzvan Fodor.

 

Sursa: Libertatea