Reacția Anamariei Prodan după ce Laurențiu Reghecampf i-a deschis mai multe procese: „Sunt sătulă! Am obosit să ne rugăm de el să le închidă”

Reacția Anamariei Prodan după ce Laurențiu Reghecampf i-a deschis mai multe procese: „Sunt sătulă! Am obosit să ne rugăm de el să le închidă”

Știri

 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au divorțat încă, deși s-au despărțit din anul 2021. Procesul de divorț continuă, la fel și celelalte procese pe care antrenorul de fotbal i le-a deschis impresarei, printre altele el își dorește și ca fiul lor, Laurențiu jr., să nu mai apară în filme sau la televizor.

În octombrie 2021, Laurențiu Reghecampf a depus actele pentru divorțul de Anamaria Prodan, după 15 ani de mariaj. Cei doi s-au despărțit cu scandal și și-au adus în spațiul public o mulțime de acuze, impresara l-a acuzat pe acesta chiar că a furat banii și bunurile familiei.

Procesul de divorț continuă și acum, nu a fost finalizat, în iunie urmează să aibă loc o nouă înfățișare. Între timp, Laurențiu Regehcampf i-a deschis și alte procese Anamariei Prodan, de defăimare la adresa lui și a Corinei Caciuc. Totodată, el își dorește și ca fiul lui și al Anamariei Prodan să nu mai apară în filme sau în emisiuni de televiziune, scrie Click.

Anamaria Prodan: „Sunt atât de sătulă de subiectul Reghe și amanta lui”

Notificată de avocați, Anamaria Prodan a răbufnit după noile procese intentate de Laurențiu Reghecampf. „Sunt atât de sătulă de subiectul Reghe și amanta lui, încât nici cuvinte nu mai găsesc. Îmi sunt atât de indiferente personajele! Mă sunați mereu cu același subiect. Nu mă interesează. Este luna proceselor, clar. Știu. M-au informat avocații mei. Ei se ocupă.

Eu am spus clar. Sunt fericită, liniștită, împlinită, din toate punctele de vedere. Am avut ceva ani cumpliți. Au trecut. După furtună apare lumina mereu. Ce este important astăzi este că noi toți suntem fericiți și liniștiți. Rar ne aducem aminte de el, doar la procese și când mă sunați dumneavoastră”, a zis ea pentru Click.

Și a continuat: „Probabil ei amândoi sunt fericiți că apar în ziare în orice fel. Noi nu. Eu toată viața am apărut cu performanță. De când Reghe și amanta au dispărut din viețile noastre, am început să ne ridicăm, să respirăm și să progresăm enorm. Am înviat din morți toți.

Și am simțit după foarte mulți ani ce înseamnă libertatea, liniștea și fericirea. Astăzi sunt mai fericită și liniștită ca niciodată. Am lângă mine un bărbat adevărat. Ceva atât de frumos trăiesc, încât îmi e teamă câteodată să și vorbesc despre asta. Exact cum zic eu și copiii mei: am uitat de toată mizeria! Procesele probabil că le vor continua. Și el și amanta.

Noi, familia, am obosit să ne rugăm de el să le închidă și să-și vadă de viață și noua lui familie, liniștit și fericit. Eu cred că oamenii fericiți nu se ocupă de așa ceva. Speră amândoi că iau ceva bani de la noi, de la mine și de la copiii lui. Ce putem face?! Nu am decât să mă prezint atunci când mă cheamă avocații și judecătorii și sper să se închidă cât de curând. Eu cred ca deja lumea a înțeles tot ce s-a întâmplat”.

„Acest bărbat a fost proiectul de diplomă al vieții mele”

Totodată, Anamaria Prodan nu s-a abținut și i-a criticat cariera lui Laurențiu Reghecampf după divorțul lor. „Cel mai bun mod de a rezolva l-am înțeles târziu: ignor total! Unde sunt eu și copiii mei astăzi? Ce realizăm noi zi de zi ? Cât de sus ne-am ridicat și unde este Reghe? Pe nicăieri, dat afară, exact cum vedem de peste tot, cu procese deschise non-stop.

Cu notificări și amenințări către toată lumea, asta este! Acest bărbat a fost proiectul de diplomă al vieții mele. Luat cu nota maximă. Ce a făcut după din viața și cariera lui este doar problema lui. A noastră nu mai este de foarte mulți ani.

Mereu zic așa: Dumnezeu dă tuturor după suflet și karma asta nu iartă pe nimeni! Eu vă mulțumesc că vă interesați de tot, dar pentru noi nu mai este interes! Noi am lăsat în mâinile avocaților totul! Cât despre Reghe, să-i dea Dumnezeu sănătate, liniște și să fie fericit. Să-și crească copiii, cum mereu zic, și să vadă dacă va mai reuși în următoarele 10 vieți să facă o unime din ce eu am construit pentru el … “, a mai zis ea.

Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf despre Bebeto, fiul său
Corina Caciuc a născut. Reacție Anamaria Prodan

În schimb, Laurențiu Reghecampf a păstrat tăcerea despre procesele pe care le are cu Anamaria Prodan, el e fericită pentru că a devenit tată pentru a doua oară alături de Corina Caciuc.

 

Preluare: Libertatea Read More