Reacția lui Connect-R după ce a fost acuzat că a furat melodia „Angela”, pe care a lansat-o de curând: „Să plătească drepturile de folosire a instrumentalului”

Reacția lui Connect-R după ce a fost acuzat că a furat melodia „Angela”, pe care a lansat-o de curând: „Să plătească drepturile de folosire a instrumentalului”

Știri

 

Connect-R a făcut primele declarații după ce a fost acuzat că a furat melodia „Angela”, pe care a lansat-o acum cinci zile pe Youtube. „S-a vehiculat furtul unei piese și așa mai departe”, a intervenit artistul, care spune cum a creat piesa.

Aproape 500.000 de vizualizări a strâns piesa „Angela” în mai puțin de o săptămână de la lansare. Cu toate acestea, Connect-R nu se poate bucura pe deplin de succes, căci a fost acuzat că a furat piesa. Maria Alexandra Constantin, cunoscută sub numele de scenă Max Constant, a dezvăluit, în cadrul unui videoclip postat pe contul ei de Tik Tok, că melodia „Angela” este creația ei, iar artistul ar fi furat-o.

Connect-R, acuzat de Max Constant că i-a furat piesa

Ea i-ar fi trimis o versiune lui Connect-R pentru a colabora, pentru a lansa melodia împreună. În mediul online, ea a povestit: „Eu acum câteva luni i-am trimis lui Connect-R un demo, specific că această piesă i-am trimis-o pentru o posibilă colaborare.

Se pare că nu se mai întâmplă colaborarea, pentru că el a decis că piesa îi merge mai bine lui, i se potrivește mai bine lui și a decis să o facă singur, aparent. Așa că, în concluzie, pentru artiștii independenți, vă rog să nu vă dați piesele pe aici și pe acolo, să le faceți voi direct”, a transmis ea.

<blockquote class=”tiktok-embed” cite=”https://www.tiktok.com/@maxkonstant/video/7351405024179768609″ data-video-id=”7351405024179768609″ style=”max-width: 605px;min-width: 325px;” > <section> <a target=”_blank” title=”@maxkonstant” href=”https://www.tiktok.com/@maxkonstant?refer=embed”>@maxkonstant</a> <p>😂</p> <a target=”_blank” title=”♬ original sound – Max Konstant” href=”https://www.tiktok.com/music/original-sound-7351405108016204576?refer=embed”>♬ original sound – Max Konstant</a> </section> </blockquote> <script async src=”https://www.tiktok.com/embed.js”></script>

După ce a fost acuzat că a furat piesa „Angela”, Connect-R a luat atitudine și a explicat cum și cine a creat piesa lui. „S-a vehiculat furtul unei piese și așa mai departe. (…) Piesa se numește ”Angela”, piesă pe care am lansat-o de curând.

Instrumentalul piesei, să zic 60 % din el, aparține unui artist, se numește Aybe, este unul dintre miile de producători de afară care își pun materialele pe platformele muzicale, urmând ca artiștii care rezonează din întreaga lume să acceseze instrumentalul, să plătească drepturile de folosire a instrumentalului. Evident, nu exclusiv”, a mărturisit Connect-R, conform spynews.ro.

Coonect-R se gândește să renunțe la cariera muzicală

Connect-R și-a lansat recent propria carte, „Din livada cu nuci”, iar apoi el și-a surprins admiratorii cu un anunț neașteptat. Artistul se gândește să renunțe la muzică și să se concentreze asupra artei. Acesta pictează des și are deja câteva creații pe care încă nu le-a expus.

După ce o să renunțe la muzică se gândește să aplece mai mult asupra acestui domeniu și să își expună creațiile. „Da. (n.r. – încă se gândește la retragere). Nu de la burnouturi, ci de la faptul că viața nu înseamnă doar muzică. Poate o să pictez, poate o să scriu. Da. (n.r. – este talentat la pictat). Am făcute lucrări, dar nu le am expuse.

Da, da. (n.r. – sunt ținute în casă).(…) Eu iubesc arta, scriu. Arta nu înseamnă doar muzică. Normal că așa m-am făcut cunoscut, dar am multe de oferit. Vreau să fac și altceva! Oricât de obositor ar fi, nu muncim pe șantier, hai să fim serioși!”, a declarat Connect-R, potrivit ego.ro.

 

Preluare: Libertatea Read More