Sacrificiile făcute de Ileana Badiu în 15 ani de căsnicie. „Am fost o femeie care se descurca singură”

Sacrificiile făcute de Ileana Badiu în 15 ani de căsnicie. „Am fost o femeie care se descurca singură”

Știri

 

Ileana Badiu, în vârstă de 49 de ani, dezvăluie secretele căsniciei de 15 ani alături de soțul ei, medicul Cătălin Badiu. Vedeta recunoaște că a trecut printr-o mulțime de stări și a avut momente în care a crezut că nu poate merge mai departe.

Ileana și Conf. Univ. Dr. Cătălin Badiu sunt împreună de două decenii și sunt căsătoriți de 15. Timp de 11 ani, Ileana Badiu și soțul ei au trăit separat, ea – în România, el – în Germania, la studii de specializare.

„Noi avem 20 de ani de relație și 15 de când ne-am căsătorit. Din ei, 11 ani am trăit la distanță. În tot timpul ăsta ne-am văzut în fiecare weekend, doar atât.

Am avut foarte mult timp la dispoziție să vorbim unul cu altul, să ne cunoaștem foarte bine. Unul dintre lucrurile care se întâmplă azi este că oamenii sunt atât de ocupați încât nu mai pot comunica. Pe noi lucrul acesta ne-a sudat foarte tare. În weekend, zilele ne erau dedicate unul altuia.

Alt secret prin care oamenii rezistă în timp este respectul pe care și-l acordă meseriei pe care o au. Eu am înțeles că soțul meu trebuie să parcurgă o dezvoltare profesională mai serioasă în Germania decât în altă parte. De asemenea, am înțeles că, pentru această dezvoltare, eu trebuie să mă pun în paranteze până în momentul în care el va parcurge toate etapele”, a declarat Ileana pentru Unica.

Ileana își amintește cu drag de perioada în care și-a cunoscut viitorul soț. Puțini sunt cei care știu că cei doi au făcut grădinita împreună.

„Îmi aduc aminte, mai ales că noi ne știm de când eram copii. Am făcut și grădinița împreună, apoi școala și liceul. Între noi nu a fost nimic până la întâlnirea de 10 ani de la terminarea liceului. În copilărie nu am fost un cuplu, dar la întâlnirea aceea ne-am îndrăgostit. Nu știu cine a făcut primul pas, cred că amândoi. A fost o chimie incredibilă care ne-a adus împreună”, a mai adăugat vedeta.

Ileana recunoaște că în acei 11 ani, în care s-a văzut atât de rar cu soțul ei, au existat momente în care a obosit și nu a vrut să mai continue.

„Da, am simțit. 11 ani este un timp lung să trăiești o relație la distanță, din care 5 ani jumătate a existat și un copil. Timp de 11 ani am fost o femeie care, în cotidianul ăla greu, se descurca singură.

Nu e ceva neobișnuit, dar este frustrant să știi că ai pe cineva, dar că trebuie să rezolvi lucrurile singură. Ce e rău nu se întâmplă numai în weekend. De la boli la repararea centralei, un accident de mașină… mi-ar fi prins bine să nu fiu singură, logistic măcar. Au fost momente în care mă întrebam dacă are sens, dar iubirea a fost mai puternică decât rațiunea”, a încheiat Ileana Badiu.

 

Sursa: Libertatea