Secretul siluetei Larisei Iordache. „În loc de o gură de mâncare, beau o gură de apă. Nu zic că este bine”

Secretul siluetei Larisei Iordache. „În loc de o gură de mâncare, beau o gură de apă. Nu zic că este bine”

Știri

 

Larisa Iordache, în vârstă de 27 de ani, este una dintre cele mai apreciate gimnaste din România. Sportiva s-a retras din activitate în 2017, însă a revenit spectaculos în 2020. În 2021 s-a retras din nou, iar acum este antrenoare la clubul sportiv Dinamo. Vedeta a dezvăluit ce face atunci când vrea să scape de kilogramele acumulate.

După 10 ani de carieră, în care a adunat în total 16 medalii la europene, a devenit, în decembrie 2020, cea mai titrată gimnastă din România la competițiile continentale. Deși nu mai este sportivă de performanță, Larisa Iordache nu a renunțat să își păstreze silueta. Ea explică ce se întâmpla în perioada în care era gimnastă.

„Acum nu mai fac foamea, pentru că erau anumite momente în gimnastică, când realizasem deja că kilogramele în plus nu ajută. Încercam să nu mănânc seara, cu toate că era foarte greu.

Acum am început să îmi cunosc foarte bine corpul și ofer corpului meu absolut tot ce are nevoie și cere, dar în momentul în care vreau să mai dau câteva sute de grame jos, schimb cu apa plată. În loc de o gură de mâncare, beau o gură de apă.

Nu zic că este bine, dar cred că deciziile astea le luăm noi pentru corpul nostru. La mine așa funcționează, cu apă, e sănătoasă.”, a declarat Larisa Iordache, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, potrivit Wowbiz.

Larisa Iordache a renunțat la gimnastică într-un moment extrem de important pentru ea, chiar înainte de Olimpiada de la Tokyo.

„Înainte cu o lună de la Olimpiadă, mi-am pierdut mama și cumva prin câte am trecut am zis că îmi doresc să concurez, dar durerea a fost foarte mare și nu am putut. A fost un moment în care a trebuit să aleg: eu sau gimnastica. Am înțeles de la mama, chiar și la ultima suflare a ei, că sănătatea este cea mai importantă. Îmi doresc să merg cu corpul meu pe stradă, să alerg foarte bine, să arăt ca un om normal.

Vorbeam cu mine și mi-am zis că am făcut suficient de multe cu acest vis pe care îmi doresc să mi-l îndeplinesc, dar e bine să fii bine tu cu tine. Într-adevăr, presiunile veneau din mai multe părți, dar fiind un sportiv de performanță, ajungi la un moment dat când doar tu decizi pentru tine.

Mi-am respectat decizia de a mă retrage. Cred că cumva nici nu am fost pregătită emoțional de succesul pe care urma să îl am în urma unei medalii olimpice individuale”, a declarat Larisa Iordache, la WOWnews.

 

Preluare: Libertatea Read More