Simona Halep a primit un wild-card pentru turneul de tenis la Madrid: „Mereu special pentru mine”

Simona Halep a primit un wild-card pentru turneul de tenis la Madrid: „Mereu special pentru mine”

Știri

 

Simona Halep (32 de ani) va juca la turneul de tenis WTA 100 de la Madrid (23 aprilie – 5 mai), după ce primit un wild-card, au anunțat organizatorii, pe site-ul oficial al competiției.

„Nicio femeie nu a ajuns mai des în ultimul act al turneului decât Halep. A jucat prima finală în 2014, dar a pierdut cu Maria Șarapova. Ulterior, în 2016 și 2017 a câștigat trofeul pe Arena „Manolo Santana. În 2019 a jucat din nou finala, dar a pierdut contra lui Kiki Bertens. Halep, alături de Serena Williams, e singura jucătoare care și-a apărat trofeul”, au notat organizatorii. de la Caja Magica.

Aflată pe locul 1143 WTA, după absența de un an și jumătate din circuit, cauzată de suspendarea pentru dopaj, redusă de TAS de la 4 ani la 9 luni, Halep a anunțat vestea și pe contul ei de Instagram.

„Mulțumesc mult turneului de la Madrid pentru wild-card! Turneul a fost mereu unul special pentru mine. Am multe amintiri plăcute și abia aștept să îmi fac unele noi. Ne vedem în curând!”, a fost mesajul Simonei.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep a triumfat la Madrid în 2016 și 2017 și a mai jucat două finale, în 2014 și 2019.

Halep, care s-a retras din echipa de Fed Cup a României din motive medicale, a participat la turneul de la Miami, SUA, tot datorită unei invitații a organizatorilor, și a fost învinsă în primul tur de Paula Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6, pe 19 martie

 

Preluare: Libertatea Read More