Un sucevean și-a dezgropat prietenul ca să se asigure că e mort, după ce l-a visat

Un sucevean și-a dezgropat prietenul ca să se asigure că e mort, după ce l-a visat

Știri

 

Un bărbat din comuna suceveană Stroiești este cercetat pentru profanare de morminte, după ce a dezgropat un prieten care murise în urmă cu câteva zile, a relatat Suceava Live.

„La data de 2 aprilie 2024, în jurul orelor 09,00, preotul paroh a fost anunţat de către familia defunctului despre faptul că mormântul acestuia a fost profanat. Deplasându-se la faţa locului, preotul a observat că cele spuse de membrii familiei se confirmă, respectiv mormântul este săpat, pământul înlăturat, iar capacul sicriului este deschis, motiv pentru care a sesizat organele de poliţie prin S.N.U.A.U. 112”, a transmis IPJ Suceava.

Autorul profanării le-a spus polițiștilor că a fost prezent la înmormântare pe 28 martie, iar pe 1 aprilie l-a visat pe prietenul său și-a crezut că i-a transmis un semn de viață.

După aceste declarații, bărbatul în vârstă de 45 de ani a ajuns la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de profanare de cadavre sau morminte.

 

Preluare: Libertatea Read More