Un tată care a vrut să mituiască doi poliţişti pentru a nu-i suspenda permisul fiului său a fost reținut împreună cu acesta, în Mureș

Un tată care a vrut să mituiască doi poliţişti pentru a nu-i suspenda permisul fiului său a fost reținut împreună cu acesta, în Mureș

Știri

 

Un tată şi fiul său, din judeţul Mureş au fost reţinuți miercuri, 3 aprilie, pentru dare de mită, după ce bărbatul a încercat să mituiască doi polițiști cu 600 de euro pentru a nu-i suspenda permisul de conducere fiului său, care depășise pe linie continuă, transmite Direcţia Generală Anticorupţie.

Cei doi au fost prinși în flagrant, după ce agenții din cadrul IPJ Mureș i-au denunțat.

„Astfel, în data de 2 aprilie 2024, la Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş au fost înregistrate denunţurile a doi agenţi de poliţie cu privire la faptul că un bărbat le-a promis şi oferit suma de 600 de euro pentru a nu fi suspendat permisul de conducere al fiului său pentru efectuarea unei depăşiri pe linie continuă. Momentul cu înmânarea sumei de bani a fost filmat cu body cam din dotare”, a transmis joi DGA, într-un comunicat.

Ulterior, pe 3 aprilie, a fost organizată acţiunea de prindere în flagrant, moment în care, atât tatăl, cât şi fiul său, i-au înmânat unuia dintre cei doi poliţişti denunţători 10 mii de forinţi, pe lângă cei 600 de euro daţi drept mită în ziua anterioară.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

Preluare: Libertatea Read More